• Wij zijn op zoek naar mensen die houten of keramische producten kunnen maken.
  • Ben je zo iemand? Neem dan contact met ons op.
Home » Over Ómorfo Dóro » Creatief Team

Creatief Team

Graag wil ik u het Creatieve Team voorstellen. Het is mogelijk om te overleggen met met één van de teamleden, klik om contact bij de betreffende persoon.

Marijke Geerlings-Apers

Vanaf mijn 16e jaar ben ik creatief bezig in mijn vrije tijd. Van naaien, breien, haken naar kantklossen, spinnen en frivolité. Van kleien, macramé, poppen maken naar kaarten en sieraden maken. Geen cursussen gevolgd, gewoon kijken, uitzoeken en uitproberen. En uiteindelijk heeft mijn creativiteit zich uitgekristalliseerd in het maken van doosjes en boekjes. Deze doosjes en boekjes zijn een cadeautje op zich, maar zijn ook op verschillende manieren te gebruiken. Bv. ter verpakking van geld als cadeau, als spiritueel doosje, sieraden doosje etc. Ik probeer ook altijd iets extra's te bieden in het doosje of boekje, iets wat je nergens anders in deze combinatie kan vinden.

Gaandeweg ik de webwinkel aan het opbouwen was kreeg ik steeds meer zin om ook de andere vaardigheden weer op te pakken, dus nu haak, macramé ik weer en werk ik ook op andere manieren met papier en karton.

Alicia Geerlings

Alicia is een zingende, bakkende, oorbellen makende creatieveling. Verder is ze baas van een hond en een kat.

De oorbellen, die ze maakt  zijn van Polymeerklei en dragen erg prettig, omdat ze zo licht zijn.

Sinds kort maakt zij ook keukenmagneten, sleutelhangers en macramé producten  voor de webwinkel. Zoals plantenhangers en wandhangers. We hopen ons assortiment binnenkort nog meer uit te breiden.

Alicia is te volgen op Instagram onder de naam Fleurige Bellen.

Veronique Steennis

Veronique is al heel jong begonnen met Kaarten maken, voor Ómorfo Dóro maakt ze ook albumpjes, maar bij de wenskaarten ligt toch haar hart. Ze produceert ze op hoog tempo en maakt iedere bekende van haar blij met een prachtige kaart voor zijn of haar verjaardag. Veronique gaat regelmatig naar beurzen en workshops om nieuwe ideeën en technieken op te doen.

Onlangs is ze ook begonnen met Mixed Media te gebruiken op haar kaarten, dus ik hoop binnenkort daar nog meer kaarten van te kunnen aanbieden.

Dania Liemburg-Apers

Dania heeft ongeveer 10 jaar geleden leren haken van haar schoonmoeder. 

Sindsdien maakt ze van alles, tasjes, kussens, topjes knuffels etc. Ze vindt het ontzettend leuk om zelf te ontwerpen, zodat elk item uniek is. Haar ontwerpen zijn ook te zien op instagram: @dccrochetdesign

Marianne Gabriëls-Apers

De Raamhangers of Suncatchers en een deel van de mondkapjes zijn gemaakt door Marianne Gabriels-Apers, van  Www.atelier-apers.nl  Zij is opgeleid tot costumière, heeft 27 jaar lesgegeven in creatieve technieken en restaureert op dit moment textiel in een museum.

Zij is per 1 juli 2020 gestart met haar eigen Atelier waar zij zich richt op het maken van kunstwerkjes op het gebied van glas, steen en textiel. De link naar haar bedrijf vindt U onderaan de pagina bij het kopje: Interessante links.