Tover een glimlach op het gezicht van een ander!

Gepubliceerd op 2 april 2020 om 14:17

Sinds enkele weken doen we aan"Social Distancing", met andere woorden we blijven uit de buurt bij andere mensen. Dat is goed om het virus te bestrijden, maar slecht voor de mensen die alleen zijn of die kwetsbaar zijn. Probeer in contact te blijven met je buren, je vrienden, je familie. Dit kan door appjes, bellen, beeldbellen, messenger berichten en nog veel meer mogelijkheden. Maar ook door iets creatiefs te maken, er iets lekkers in te stoppen en bij die kwetsbare of eenzame buurgenoot voor de deur te zetten, aan te bellen en afstand te behouden.

Daarom heb ik bedacht om de handleiding voor het maken van een theedoosje voor iedereen gratis beschikbaar te stellen.

Laat hier onder aan de blog uw naam en e-mailadres achter en ik stuur u de handleiding digitaal toe.

Maak het doosje, vul het met verschillende soorten theezakjes en in het midden past precies een bonbon. En tover met uw geschenkje een glimlach op het gezicht van de ander.

Mocht u het uzelf gemakkelijk willen maken dan kunt u ook een pakketje kopen met alles wat u nodig heeft om het doosje te maken. (met uitzondering van de gereedschappen en inhoud van het doosje) Deze zijn te vinden in de webshop onder het kopje zelfknutsel pakketten. Of koop het kant en klare doosje.Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.