• Design sieraden
  • Sieraden dragen en daarna opbergen
  • Uniek en kleurrijk
  • Maatwerk is mogelijk

Online!

Gepubliceerd op 6 oktober 2019 om 18:31

Eindelijk is de website klaar! 

Het maken van een website is niet moeilijk en kan met "Jouwweb" in een half uurtje gedaan zijn, maar dan komt het tijdrovende werk pas. Vullen met content, zoals ze tegenwoordig zeggen. Vullen met tekst, plaatjes en de doosjes en boekjes die ik wil verkopen. Dat was nog niet zo eenvoudig.

Ik werk, doe een deel van het huishouden en hou ook van haken en breien. Dus wanneer houd ik eigenlijk tijd over om doosjes en boekjes te maken? Ik heb gemerkt dat gaat bij vlagen, daar moet ik echt meer structuur in aan brengen. Tegelijkertijd kwam er ook een order binnen voor 12 dooskaartjes, die gaat voor natuurlijk. Daarna bedacht ik me dat ik iets leuks moest doen voor de opening, dus daar nog voor aan de slag. 

En toen lag het een tijd stil, ik zat vast.  Ik keek nog eens naar mijn website en plots zag ik het. Te somber, dat moest veranderen. Dus met manlief naar website gekeken, een andere banner, andere lay-out en vooral andere kleuren geven de website gelijk een heel ander uiterlijk. Er zat weer schot in. Gauw een blog geschreven en....

Hij kan online, een feestje waard! Daarom geef ik kadootjes weg. De eerste 4 kopers krijgen gratis een klein doosje bij hun bestelling.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.