Goed Doel: Orissa zal leven!

Naast mijn creatieve werk voor onze winkel, ben ik ook nog in dienst van een groot ziekenhuis. Daar ben ik geïnteresseerd geraakt in ons goede doel. Een oud-collega van mij heeft, samen met anderen, een Stichting opgezet die zich inzet voor meisjes in India . Door onderwijs te bieden krijgen de meisjes een betere start in het leven. 

Ómorfo -Dóro vindt een inclusieve wereld belangrijk, een wereld waar iedereen een kans krijgt op een beter leven dmv onderwijs en werk.  En daarom willen wij graag bijdragen aan het werk van deze Stichting, door het aanbieden van handgemaakte Geluksolifanten, waarbij het gehele gedoneerde bedrag ten goede komt aan onderwijs voor Indiase meisjes. De olifantjes worden door vrouwen in India gemaakt, lees hieronder het verhaal over Orissa.

Een geluksolifant voor onderwijs en kansen voor de meisjes in India.   

 (Geschreven door de Stichting Orissa zal leven)

Ruim 10 jaar geleden hebben we onze stichting ORISSA ZAL LEVEN! opgericht om een meisjesschool te realiseren in de streek Odisha, India. Inmiddels wordt er onderwijs gegeven aan zo’n 50 meisjes, en wordt er gebouwd om dat ook voor meisjes uit de wijdere omgeving te realiseren.  

Het symbool van onze stichting is een geluksolifant. De geluksolifanten van circa 14 bij 9 cm worden, speciaal voor onze stichting, handgemaakt door de vrouwen uit de omliggende dorpen van de meisjesschool. Voor hen is het een bron van inkomsten.

 

Met een donatie van minimaal 5 euro of een veelvoud daarvan helpt u mee aan de ontwikkeling van onze meisjes. Wij geven u voor uw gift één of meerdere geluksolifanten (verzendkosten € 7,25 ongeacht het aantal olifanten).

 

De geluksolifanten kunt u ook doorgeven aan iemand die het nodig heeft. Dat is meervoudig geluk: voor u, voor de ontvanger van de olifant, voor de vrouwen die de olifanten maken én natuurlijk voor onze meisjes!

 

Onze stichting heeft een ANBI status en de opbrengst gaat voor 100% naar de meisjes.

Bij interesse mail ons info@orissazalleven.nl Wij nemen contact met u op.

 

Website: https://orissazalleven.nl