Wie zijn wij?

Hallo! Ik ben Marijke en samen met mijn oudste dochter, Alicia, ontwerpen en maken we handgemaakte oorbellen en bijpassende armbanden.

We creëren deze originele sieraden speciaal voor vrouwen die hun kleurrijke en unieke persoonlijkheid durven te laten zien.

Onze oorbellen zijn superlicht van gewicht, wat fijn is voor je oren. 

Onze armbanden bevatten edelsteen kralen die je psychische en fysieke welzijn kunnen ondersteunen.

Daarnaast maak ik prachtige maatwerk sieradendozen om je sieraden netjes in op te bergen.

Kijk even naar het filmpje en je weet alles van ons

 

Lees je liever? Lees dan hieronder verder:

In 2020 ben ik vol enthousiasme mijn eigen bedrijf gestart, met als doel mijn dochter Alicia te ondersteunen bij het verkopen van haar prachtige oorbellen. Op dat moment zocht Alicia, die een complexe vorm van autisme heeft, naar werk. Het bezig zijn met creatieve projecten gaf haar niet alleen een mentale boost, maar ook een gevoel van doelgerichtheid, de mogelijkheid om nieuwe materialen aan te schaffen en erkenning voor haar creatieve talent. Nu, na een geweldige reis van 3 1/2 jaar, lanceert ze haar mooiste creaties onder het merk LoveAlies Design.

En wat betreft ons? We willen alle vrouwen aanmoedigen om hun innerlijke kracht te ontdekken en te omarmen. Met onze sieraden kun je jouw ware zelf laten zien en laten zien waar je voor staat! Onze oorbellen zijn een statement op zich. Ze zijn kleurrijk en opvallend, net zoals jij!

De naam Ómorfo Dóro betekent "Mooi Cadeau" in het Grieks. Mijn man en ik gaan al 8 jaar naar de Griekse eilanden en ik wil graag de gastvrijheid, de vriendelijkheid, de liefde en het respect voor mooie handgemaakte producten, met je delen via onze webwinkel.

Alicia en ik doen dit door ambachtelijke producten te maken, door je regelmatig een kijkje achter de schermen te geven (bijvoorbeeld op onze sociale media), zodat je ons beter kunt leren kennen.

En natuurlijk door je verschillende, makkelijke, manieren van contact opnemen aan te bieden. We vinden het heerlijk om contact te houden met onze klanten. Dus, stel vooral je vragen, deel je mening en we zullen snel contact met je opnemen!

Marijke

Mijn hele leven ben ik al creatief bezig. Het begon met kaarten en poppen maken, daar heb ik nog mee op de creatieve beurs “Artistieke Handen” gestaan. Ook heb ik wol gesponnen, gekantklost en natuurlijk breien, haken en macramé. Maar met papier werken is me altijd blijven trekken en uiteindelijk resulteerde dat in kartonnage. Het maken van sierdoosjes. Het beginnen met een plaat grijsbord, lijm en mooi papier en dan onder je handen, langzaam een doosje te zien ontstaan, dat vind ik geweldig. En een doosje op maat maken voor iemand anders geeft veel voldoening. Maar om nou steeds doosjes te maken en er niets mee te doen, dat is zonde en dus ben ik ze gaan verkopen.

Samen met mijn dochter met haar sieraden, vullen we  elkaar goed aan. Mooie sieraden horen in een mooie doos opgeborgen te worden, vind je ook niet?

Misschien zit er een doosje voor jou bij , maar ik wil ook met alle plezier een  doosje voor je op maat maken. 

Alicia

Ik ben van jongs af aan al met mijn moeder aan het knutselen geweest. Eerst kaartjes en later ook kleine albums. Maar mijn creativiteit ligt niet alleen op het knutsel vlak. Ik zing graag en heb een single cd "Peanut" uitgegeven, waarop 1 eigen geschreven nummer en 1 cover staat. Ik heb nog meer eigen geschreven nummers, maar ja... uitgeven van een CD kost veel geld. Misschien later nog eens. Maar ook bakken doe ik graag, ik heb al trouwtaarten, verjaardagstaarten en babyshower cupcakes gemaakt. En ook voor Macarons en Cinnamon Rolls draai ik mijn hand niet om.

Sinds een jaar of 4 maak ik polymeerklei oorbellen, die goed verkocht worden.

In juni 2022 ben ik een Geregistreerd Partnerschap aangegaan met Patrick en in juni 2023 is onze zoon Grayson geboren. Ik ben nog mijn ritme aan het hervinden en er zullen misschien  even wat minder polymeerklei oorbellen gemaakt worden. Maar nog altijd genoeg om een ruime keuze te kunnen bieden.

Ik hoop dat er iets bij zit wat je mooi vindt.