• Design sieraden
  • Sieraden dragen en daarna opbergen
  • Uniek en kleurrijk
  • Maatwerk is mogelijk

Wie zijn wij?

Wij zijn Marijke en Alicia Geerlings, van Ómorfo Dóro, een online winkel voor unieke sieraden en sieraden dozen.

We ontwerpen en maken aantrekkelijke, kleurrijke en unieke design sieraden (Alicia) en doosjes (Marijke). Deze originele producten verkopen wij graag aan mensen die bijzondere cadeautjes voor zichzelf zoeken of die een uniek geschenk aan een ander willen geven.
De sieraden zijn licht van gewicht en dragen daardoor erg prettig en we hebben nu ook Nikkelvrije Sieraden en Sieraden met edelstenen.

De doosjes zijn ook te verkrijgen in maatwerk en kunnen met een betekenisvolle inhoud geleverd worden.

 

Wij proberen een kleine voetafdruk achter te laten, door verpakkingen te recyclen, geen plastic te gebruiken in onze verpakkingsmaterialen en alles handmatig te maken. Je koopt een puur Nederlands product, geen verre transporten, dus minder gebruik van brandstof en ... als je wilt kan je het product komen afhalen.

De naam Ómorfo Dóro betekent "Mooi Cadeau", het is Grieks. Al een jaar of 8 ga ik (Marijke) met mijn man naar de Griekse eilanden. De gastvrijheid, de vriendelijkheid, de liefde en respect voor mooie handgemaakte producten en hun makers, de instelling om van het leven te genieten, die daar zo gewoon is, willen we je laten ervaren in onze webwinkel.

Dit doen we door ambachtelijke producten te maken, je een kijkje te geven achter de schermen (bv op onze sociale media), zodat je weet wie wij zijn.  En door je verschillende laagdrempelige contactmogelijkheden te bieden.

                                                                                   

Marijke Geerlings & Alicia Corba Geerlings

Marijke

Mijn hele leven ben ik al creatief bezig. Het begon met kaarten en poppen maken, daar heb ik nog mee op de creatieve beurs “Artistieke Handen” gestaan. Ook heb ik wol gesponnen, gekantklost en natuurlijk breien, haken en macramé. Maar met papier werken is me altijd blijven trekken en uiteindelijk resulteerde dat in kartonnage. Het maken van sierdoosjes. Het beginnen met een plaat grijsbord, lijm en mooi papier en dan onder je handen, langzaam een doosje te zien ontstaan, dat vind ik geweldig. En een doosje op maat maken voor iemand anders geeft veel voldoening. Maar om nou steeds doosjes te maken en er niets mee te doen, dat is zonde en dus ben ik ze gaan verkopen.

Nu mijn dochter in de winkel erbij is gekomen met haar sieraden, vullen we  elkaar goed aan. Mooie sieraden horen in een mooie doos opgeborgen te worden, vind je ook niet?

Misschien zit er een doosje voor jou bij , maar ik wil ook met alle plezier een  doosje voor je op maat maken. 

Alicia

Ik ben van jongs af aan al met mijn moeder aan het knutselen geweest. Eerst kaartjes en later ook kleine albums. Maar mijn creativiteit ligt niet alleen op het knutsel vlak. Ik zing graag en heb een single cd "Peanut" uitgegeven, waarop 1 eigen geschreven nummer en 1 cover staat. Ik heb nog meer eigen geschreven nummers, maar ja... uitgeven van een CD kost veel geld. Misschien later nog eens. Maar ook bakken doe ik graag, ik heb al trouwtaarten, verjaardagstaarten en babyshower cupcakes gemaakt. En ook voor Macarons en Cinnamon Rolls draai ik mijn hand niet om.

Sinds een jaar of 3 maak ik polymeerklei oorbellen, die goed verkocht worden.

In juni 2022 ben ik een Geregistreerd Partnerschap aangegaan met Patrick en in juni 2023 is onze zoon Grayson geboren. Ik ben nog mijn ritme aan het hervinden en er zullen misschien  even wat minder polymeerklei oorbellen gemaakt worden. Maar nog altijd genoeg om een ruime keuze te kunnen bieden.

Ik hoop dat er iets bij zit wat je mooi vindt.