Visie

Waarom deze naam?

De naam Ómorfo Dóro betekent "Mooi Cadeau", het is Grieks. Al een jaar of 8 ga ik met mijn man naar de Griekse eilanden. De gastvrijheid, de vriendelijkheid, de instelling om van het leven te genieten die daar zo gewoon is, wil ik U laten ervaren met deze webwinkel, de producten, het kijkje achter de schermen en de contactmogelijkheden.

Waarom handgemaakt?

Ik word mindful en energiek van iedere nieuwe creatie. Het is rustgevend, meditatief, energie gevend en vervullend. Met mij zijn er nog vele die dit net zo ervaren. Het blij maken van een ander, met een handgemaakt en uniek cadeau is ontzettend leuk en zo ontstond het idee van deze webwinkel. Alles in de winkel wordt handgemaakt, er komt geen machine aan te pas en je weet wie het product gemaakt heeft. Je kan hier lezen over de maker van de de producten, je ziet wie het is en zo nodig kan je met hem/haar communiceren.

Waarom deze prijzen:

Ómorfo Dóro biedt cadeautjes voor een mooi prijsje, zodat iedereen in staat is hier een handgemaakt product te kunnen kopen. Om de kosten te drukken maakt Ómorfo Dóro gebruik van 2e hands materialen, verpakkingsmateriaal, potjes etc. Is tegelijkertijd  ook beter voor het milieu.

 

Marijke Geerlings-Apers