Het Geheim van Ómorfo Dóro: Handgemaakte Sieraden met een Verhaal

Gepubliceerd op 3 juli 2024 om 17:10

Hallo! Ik ben Marijke en samen met mijn oudste dochter, Alicia, ontwerpen en maken we handgemaakte oorbellen en bijpassende armbanden onder de naam Ómorfo Dóro. Deze naam, die "Mooi Cadeau" betekent in het Grieks, is geïnspireerd door onze liefde voor de Griekse eilanden en de prachtige gastvrijheid en ambacht die we daar hebben ervaren.

Onze Missie en Filosofie: Innerlijke Kracht en Verbinding

Onze missie is om alle vrouwen aan te moedigen hun innerlijke kracht te ontdekken en te omarmen. Wij geloven dat elke vrouw een statement kan maken met haar sieraden. Daarom creëren we unieke en kleurrijke sieraden die je helpen je ware zelf te laten zien en uitdrukken waar je voor staat. Onze producten zijn speciaal ontworpen voor vrouwen die deze kleurrijke en unieke persoonlijkheid durven te laten zien.

Onze Producten

Oorbellen: Onze oorbellen zijn superlicht van gewicht, wat ze comfortabel maakt om te dragen, zelfs de hele dag door.

Armbanden: De armbanden die we ontwerpen bevatten edelstenen kralen die niet alleen mooi zijn, maar ook je psychische en fysieke welzijn kunnen ondersteunen.

Sieradendozen: Naast sieraden maken we ook prachtige maatwerk sieradendozen, zodat je jouw sieraden netjes kunt opbergen en ze lang mooi blijven.

Ons Verhaal (en een beetje ons geheim): Van Passie tot Bedrijf

In 2020 ben ik vol enthousiasme mijn eigen bedrijf gestart, met als doel mijn dochter Alicia te ondersteunen bij het verkopen van haar prachtige oorbellen. Alicia, die een complexe vorm van autisme heeft (MCDD), was op zoek naar werk. Het bezig zijn met creatieve projecten gaf haar niet alleen een mentale boost, maar ook een gevoel van doelgerichtheid, de mogelijkheid om nieuwe materialen aan te schaffen en erkenning voor haar creatieve talent. Nu, na een geweldige reis van 3,5 jaar, lanceert ze haar mooiste creaties onder het merk LoveAlies Design.

De Griekse Inspiratie van Ómorfo Dóro

De naam Ómorfo Dóro is geïnspireerd door onze vele reizen naar de Griekse eilanden Zakynthos en Kreta.          Al 8 jaar lang genieten mijn man en ik van de gastvrijheid, vriendelijkheid, liefde van de mensen en het respect voor mooie handgemaakte producten die we daar hebben ervaren. Deze waarden willen we met je delen via onze webwinkel. Dit doen we door jullie regelmatig een kijkje te geven achter de schermen en onze sieraden geheel met de hand te vervaardigen.

Achter de Schermen en Contact

Alicia en ik maken onze producten met liefde en vakmanschap. We geven je regelmatig een kijkje achter de schermen via onze sociale media, zodat je ons en ons maakproces beter kunt leren kennen. We vinden het heerlijk om contact te houden met onze klanten, dus aarzel niet om je vragen te stellen, je mening te delen of gewoon even hallo te zeggen. We nemen snel contact met je op!

Bedankt voor het lezen van ons verhaal. We hopen dat onze sieraden je zullen inspireren en je helpen om je unieke zelf te laten zien. Bezoek onze webwinkel en ontdek de gastvrijheid en het vakvrouwschap van Ómorfo Dóro!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.