• Vind hier het originele cadeau
  • Design sieraden en doosjes
  • Maatwerk is mogelijk
  • Sieraden dragen en daarna opbergen
Home » Gratis! » Cadeautje Voor Jou!

Cadeautje Voor Jou!


Een schattig doosje, waar theezakjes (pickwick formaat) en een bonbon in passen. Leuk en lief om mee te nemen als je bij die zieke vriendin of de buurman die eenzaam is, op bezoek gaat. Een kleine attentie, een blijk van waardering. Het doosje is te koop in de webshop, maar je kan het ook zelf maken, helemaal naar jouw wensen. De uitleg "hoe je het kunt maken" krijgt je van ons.

 

Ik zal je ook zo af en toe op de hoogte houden van nieuwe producten en of blogs. Maar wees niet bang... ik zal je niet overspoelen met mails, daar houd ik zelf ook niet van.

Een cadeau kaart gekocht voor een verjaardag? De ontvanger ziet al van een afstand van welke winkel het is.

Verras die jarige met een leuke envelop voor de giftcard. Je kan hem helemaal naar je eigen smaak maken en de handleiding krijgt je van Ómorfo Dóro.

Ik zal je ook af en toe op de hoogte houden van nieuwe producten en/of blogs. Maar .....wees niet bang, ik zal je niet overspoelen met mails, daar houd ik zelf ook niet van.

Toch te veel werk of geen tijd?

Je kan natuurlijk ook gewoon het doosje kopen in de webwinkel, de theezakjes en de bonbon kan je zelf toevoegen. Kijk ook eens bij kleine doosjes daar zijn nog meer leuke kleine cadeautjes te vinden.